V PipiGrile na námestí bude po celý týždeň variť šéfkuchár Alex z hotela Amadeus v Salzburgu
V trnavskom bistre PipiGril na Trojičnom námestí bude počas nasledujúceho týždňa hosťovať vynikajúci šéfkuchár Alex pôsobiaci v hoteli Amadeus v rakúskom Salzburgu.
Svoje trvalé pôsobisko hotelovej reštaurácie La Cucina, situovanej v centre Salzburgu, vymení skúsený šéfkuchár na päť dní za Trnavu.
„Sme radi, že Alex pristal na našu ponuku a myšlienku o jeho dočasnom pracovnom pôsobení u nás v PipiGrile sa podarilo zrealizovať,“ hovoria majitelia zo spoločnosti Pastis, ktorí prevádzkujú na Trojičnom námestí okrem známej kaviarne aj susedné bistro.
Alex bude počas celého týždňa od pondelka 16. do piatka 20. novembra pripravovať v PipiGrile jedlá denného menu.
PipiGril nájdete vedľa kaviarne Pastis na Trojičnom námestí
Zároveň sa bude snažiť poradiť a naučiť niečo zo svojho remesla aj svojich slovenských kolegov.
„Veríme, že Alex nám ukáže niečo nové, prinesie zlepšenia a návrhy, ktoré neskôr zúročia aj naši zákazníci v podobe ešte kvalitnejších gurmánskych zážitkov,“ doplnili.
Stabilnú ponuku PipiGrilu tvoria okrem iného grilované kurence, kurací a bravčový steak na grile, kuracie kridelká a stehná na grile, pizza, hamburger, kebab či domáce drezingy.
V rámci týždňového denného menu ponúkne PipiGril v podaní majstra Alexa napríklad Divinové ragú podávané s tirolskou omáčkou, Hríbové rizoto s grilovaným kuraťom, Bravčovú roládu plnenú údenou slaninou a kyslou kapustou, Marinované kuracie prsia s omáčkou z červenej papriky a duseným zemiakom či Hovädzie varené stehno s kôprovou omáčkou a špenátovými haluškami.
Informácie o PipiGrile môžete čerpať aj z Facebooku (link) alebo z www.pipigril.sk.
(PR článok)
Ulož ako PDF