Mäsovýroba Gašparík zožala ďalšie úspechy na odbornom veľtrhu Danubuis Gastro 2018
Aj svoju druhú historickú účasť na najväčšom gastronomickom veľtrhu na Slovensku – Danubuis Gastro 2018 – premenila trnavská spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba s. r. o. na úspech.
Z 25. ročníka veľtrhu si okrem príjemných zážitkov a množstva pozitívnych reakcií od návštevníkov tradičná trnavská firma odnáša aj dve ocenenia: Cenu Danubius Gastro 2018 “za vysoký podiel mäsa, výnimočnú chuť, kompaktný celok a tradičnú receptúru” získal produkt Nakladané bravčové mäso.
Diplomom Danubuis Gastro za produkt “vyrobený podľa tradičnej receptúry, vysoký podiel mäsa, výbornú chuť, harmonicky zladenú po majoránke a korení” bola ocenená domáca tlačenka.
Primárnym cieľom účasti na veľtrhu bolo podľa slov obchodného manažéra spoločnosti Róbert Gašparík – mäsovýroba s. r. o. Branislava Rusova najmä dostať meno spoločnosti opäť viac do povedomia laickej aj odbornej verejnosti.
“Danubius Gastro je pre nás príležitosťou pripomenúť sa tým zákazníkom, ktorí nás už poznajú a na druhej strane predstaviť naše výrobky a produkty pre tých ktorí doteraz nemali možnosť nás spoznať,” označil stratégiu účasti spoločnosti na odbornom veľtrhu B. Rusov.
Ocenenie za kvalitu výrobkov prevzal od organizátorov veľtrhu obchodný manažér Branislav Rusov
Mäsovýroba – Róbert Gašparík predstavila v priestoroch bratislavskej Incheby v dňoch od 25. do 28. januára 2018 návštevníkom veľtrhu prakticky kompletný sortiment.
“Návštevníci aj odborná verejnosť pozitívne hodnotili výbornú chuť našich výrobkov, ich kvalitu, mnohí sa po ochutnávke zhodovali, že s takýmito tradičnými chuťami sa nestretli už dlho,” hodnotí obchodný manažér.
Prezentačný stánok Mäsovýroby – Róbert Gašparík neobišla ani ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky p. Gabriela Matečná.
Branislav Rusov pani ministerku zoznámil s históriou aj súčasnosťou firmy, predstavil plány do budúcna, ktoré okrem iného počítajú aj s očakávaným dokončením novej konzervárne v Trnave a navýšením súčasného počtu približne 180 zamestnancov o ďalších 30 ľudí.
“Pani Matečná bola príjemne prekvapená nielen informáciou o tom, že všetko mäso, ktoré používame, pochádza zo slovenských fariem, ale milo ju prekvapil fakt, že do našich predajní rozvážame čerstvé mäso a výrobky až dvakrát denne. To je svojím spôsobom unikátne,” zdôraznil Rusov.
Na návšteve u Gašparíka: produkty trnavských majstrov mäsiarov ocenila aj ministerka Matečná (vľavo)
Veľtrh Danubius Gastro je po odbornej stránke na Slovensku vrcholným podujatím. Zúčastňujú sa ho vrcholní predstavitelia slovenského potravínárskeho priemyslu, a preto majú ocenenia z tohto veľtrhu pre trnavskú spoločnosť veľkú váhu.
Výstavisko INCHEBA EXPO Bratislava hostilo 390 vystavovateľov a 70 867 návštevníkov. Veľtrh Danubius Gastro je prehliadkou najnovších trendov v oblasti gastronómie a hotelierstva. Stabilne sa tu prezentujú najvýznamnejšie firmy v danej oblasti až po malé a stredné firmy.
Tieto ocenenia spoločnosť Róbert Gašparik – mäsovýroba s. r. o. zaväzuju k tomu, aby sa riadila doterajšou filozofiou a v budúcnosti udržiavala kvalitu svojich produktov k maximalnej spokojnosti svojich zákaznikov.
O výrobky trnavskej firmy bol v Bratislave záujem