Mäso od Gašparíka z Trnavy necestuje celé dni v kamiónoch. Firma si zakladá na čerstvosti, bezpečnosti a kvalite svojich výrobkov
Dôraz na čerstvosť a kvalitu surovín zdobí úspešnú trnavskú spoločnosť Róbert Gašparík – Mäsovýroba, s. r. o., od jej založenia. Nič na tom nezmenili ani turbulentné časy rôznych kríz či silná konkurencia najmä zo zahraničia.
Tradičná trnavská firma v záujme zachovania svojho dobrého mena a vysokej kvality výrobkov neustále spolupracuje s overenými domácimi dodávateľmi mäsa a zakladá si na tom, aby na pultoch svojich predajní, vo vlastných prevádzkach ako aj u svojich odberateľov, často v školských zariadeniach, ponúkali len bezpečné, kvalitné a čerstvé mäsové výrobky.
“Mäso k nám necestuje niekoľko dní cez polovicu Európy v kamiónoch,” skonštatoval majiteľ a zakladateľ firmy Róbert Gašparík.
Do trnavského závodu prichádza v skorých ranných hodinách najčerstvejšie mäso, pracovníci ho začnú okamžite spracovávať a následne je prevážané na pulty predajní a do zmluvných zariadení.
“Proces máme vyladený tak, aby naši zákazníci dostávali vždy bezpečné potraviny v najlepšej kondícii. Dôležitým faktorom je aj skutočnosť, že naše prevádzky sú vzdialené len do 50 kilometrov od výroby, vďaka čomu nehrozia riziká spojené s dlhými prevozmi,” zdôraznil.
Ilustračné foto: trnava-live.sk
O kvalite surovín spoločnosti Róbert Gašparík – Mäsovýroba svedčí aj získanie medzinárodne uznávaného hygienického certifikátu ISF.
Štandardom držiteľov certifikátu je prísne dodržiavanie pravidiel výrobnej a hygienickej praxe v procese celého reťazca od dodávky, spracovania, výroby až po predaj a dovoz produktov zákazníkom.
Spoločnosť Róbert Gašparík – Mäsovýroba vznikla už v roku 1995 v Trnave ako malá výrobňa spojená s predajom mäsových produktov.
V súčasnosti zamestnáva v nových moderných priestoroch na Mikovíniho ulici viac ako 130 ľudí, ďalších približne 90 zamestnancov pracuje takmer troch desiatkach vlastných predajní.
Firma je držiteľom viacerých ocenení z rešpektovaných potravinárskych veľtrhov, pri výrobe svojich produktov používa často tradičné chute či recepty starých majstrov z trnavského regiónu.
(PR)
Ulož ako PDF