Úspechy výrobkov z Trnavy: Spišské párky od Gašparíka ocenili experti a vedci, Gašpárky boli najlepšie v nezávislom teste
Spoločnosť Róbert Gašparík – Mäsovýroba, s. r. o. si zapísala v ostatnom období ďalšie dva úspechy, ktoré opäť podčiarkujú a potvrdzujú kvalitu výrobkov tejto tradičnej trnavskej firmy založenej v roku 1995.
Na už 44. ročníku medzinárodnej vedeckej konferencie HYGIENA ALIMENTORUM, ktorá sa konala pod záštitou Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky v polovici mája 2024 na Štrbskom Plese, ocenila komisia zložená z odborníkov a vedcov 1. miestom výrobok spoločnosti Róbert Gašparík – Mäsovýroba Spišské párky.
Hlavným zameraním medzinárodnej vedeckej konferencie bola prezentácia aktuálnych poznatkov o zdravotnej bezpečnosti a kvalite mäsa a mäsových výrobkov z pohľadu produkcie, ako aj predaja uvedených komodít.
„Naše Spišské párky získali ocenenie od skutočných expertov – od ľudí, ktorí sa profesionálne venujú potravinárstvu, spracovaniu mäsa či veterinárskemu lekárstvu – považujeme to za uznanie našej práce. Ocenenie má veľkú váhu a my z neho máme radosť,“ vyjadril potešenie majiteľ a zakladateľ firmy Róbert Gašparík.
Odborná komisia posudzovala kvalitatívne vlastnosti predložených súťažných vzoriek ako sú vzhľad, farba, konzistencia, vôňa a chuť.
Cieľom súťaže bola propagácia a podpora kvalitných potravín na Slovensku. Mohol sa jej zúčastniť každý podnikateľský subjekt so sídlom na území Slovenskej republiky, ktorý sa zaoberá potravinárskou výrobou, spracovaním mäsa a výrobou mäsových výrobkov.
Ilustračné foto: Róbert Gašparík – Mäsovýroba
Úspech nedávno zaznamenali aj Gašpárky, ďalší obľúbený a kvalitný výrobok z Trnavy.
Gašpárky sa stali víťazom nezávislého testu online magazínu Plní elánu, ktorý je súčasťou portfólia mediálnej spoločnosti Zoznam.sk a venuje sa zdravej výžive, životnému štýlu či zdravotníckym témam.
Spomedzi piatich testovaných výrobkov obstáli najlepšie práve Gašpárky. „Našimi kritériami by prešli len jedny párky, a to Gašpárky. Vyhrali zložením a aj cenovo sú prijateľné,“ hodnotil magazín Plní elánu.
Gašpárky obsahujú až 98 % mäsa, žiadnu slaninu a navyše sú bez pridaných éčok a farbív.
„Párkom nemáme čo vytknúť ani z chuťového hľadiska. Konzistenciou sú tak akurát, ani príliš mäkké, ani príliš tvrdé,“ znel verdikt autorov nezávislého testu, ktorý rozhodol o víťazstve Gašpárkov od Gašparíka.
Ocenené Spišské párky a Gašpárky
ZDROJ: Róbert Gašparík – Mäsovýroba
Ulož ako PDF